CAŁODOBOWA FIRMA POGRZEBOWA

Całodobowy zakład pogrzebowy
A-Aaron & Zeus

Katowice, ul. Gliwicka 101
Tel. 32 351-41-61
Tel. kom. 502-759-971

Katowice, ul. Barlickiego 3
Tel. 32 254-93-77

Opinie o nas

Napisz nowy wpis do księgi

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 34.207.146.166.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
Jan G.Jan G. od Katowice wrote on 11 listopada 2018 at 13:07:
W latach 2011/2014/2018 korzystałem z usług tej firmy i za każdym razem się nie zawiodłem.Szczególne i serdeczne podziękowania pragnę złożyć Panu Waldemarowi Sochackiemu za jego profesjonalizm,kulturę osobistą i empatię.Pozostałym pracownikom firmy "Zeus" bardzo serdecznie dziękuje za wzorowe przeprowadzenie uroczystości pogrzebowej.Z czystym sumieniem mogę polecić usługi firmy "Zeus" i możecie być pewni ,że się nie zawiedziecie. A zmarły będzie uroczyście i godnie pochowany.
PatrycjaPatrycja od Katowice wrote on 18 października 2018 at 14:27:
Wszystkie formalności związane zarówno z przygotowaniem, jak i oprawą dotyczącą ceremonii pogrzebowej zostały wykonane bardzo profesjonalnie i rzetelnie. Pomogli w wypełnieniu wszystkich dokumentów oraz kompleksowo zajęli się urzędowymi sprawami. Z wielką starannością, zaangażowaniem i wyrozumiałością podchodzą do klienta w tym trudnym dla rodziny czasie. Dlatego z czystym sumieniem bardzo polecam usługi pogrzebowe firmy Zeus. Z podziękowaniami rodzina zmarłego.
BożenaBożena od Katowice wrote on 15 października 2018 at 16:40:
Serdeczne podziękowania za pomoc w organizacji uroczystości. Przygotowania związane z pogrzebem przez firmę ZEUS były bardzo dobrze zorganizowane. Dziękujemy za pomoc.
Gabriela T.Gabriela T. od Katowice wrote on 6 października 2018 at 08:15:
Profesjonalizm , empatia , uczciwosc, /zwrot pieniedzy za pewna usluge/ odpowiednia oprawa muzyczna,- za to wszystko Dziekuje Panom zakladu pogrzebowego - Szczerze Polecam !- GabrielaT.
BasiaBasia od Katowice wrote on 2 października 2018 at 09:43:
Dziękujemy za kompleksową pomoc w organizacji pogrzebu, za profesjonalizm i załatwienie wszystkich formalności. W tych trudnych chwilach była to nieoceniona pomoc, za co jesteśmy bardzo wdzięczni.
KarolKarol od Katowice wrote on 22 czerwca 2018 at 21:01:
Korzystałem z usług firmy Zeus dwukrotnie. Po raz pierwszy w 2007 roku, kiedy to Was wybrałem spośród kilku innych firm w Katowicach. Ponieważ byłem bardzo zadowolony z wykonanej usługi, gdy w tym roku wydarzyło się kolejne nieszczęście w mojej rodzinie bez wahania zgłosiłem się tutaj ponownie. Z satysfakcją stwierdziłem, że przez te lata Wasza firma jeszcze podniosła swoje standardy (profesjonalny trębacz, nienagannie wyglądający i zachowujący się panowie żałobnicy itd.itp.). W Waszej firmie wszystko jest dopracowane, nawet w najdrobniejszym szczególe. Wszystko to otrzymujemy w umiarkowanych, konkurencyjnych cenach. W pełni potwierdzam słowa z wcześniejszego wpisu, że pan zajmujący się organizacją pogrzebu posiada wysoką kulturę osobistą, empatię, cierpliwość oraz służy pomocą i udziela cennych wskazówek na każdy temat. Chciałem serdecznie podziękować za wzorowe przygotowanie i przeprowadzenie uroczystości pogrzebowej, wdzięczny Karol Z. z Katowic.
LidiaLidia od Katowice wrote on 17 czerwca 2018 at 20:18:
Bardzo dziękujęmy pracownikom firmy pogrzebowej Aaron z Katowic za profesjonalizm ,zaangażowanie, doradztwo, miłą obsługę oraz wysoką kulturę osobistą. Państwo zajęli się kompleksowo całą organizacją uroczystości pogrzebowych, odciążając całą rodzinę. Sprawiliście Państwo że pożegnaliśmy naszego bliskiego godnie i uroczyście. Za to jesteśmy Państwu niezmiernie wdzięczni. Z wyrazami szacunku Lidia Smol z rodziną.
BogdanBogdan od Warszawa wrote on 16 maja 2018 at 16:25:
Śmierć kochanej osoby to zawsze traumatyczne przeżycie dla najbliższych. Pogrążona w żałobie rodzina nie jest w stanie myśleć i działać ...ale trzeba pozałatwiać wiele spraw związanych z pogrzebem. Jeśli mamy szczęście , w tym nieszczęściu , to spotkamy taką osobę jak Pan Waldemar Sochacki . Pan Waldemar wykazał się wysoką kulturą osobistą, empatią i cierpliwością . Był dla nas wielkim wsparciem , za co jesteśmy bardzo wdzięczni. Dziękujemy Panu z całego serca - rodzina Tomasza Chady
KryspinKryspin od Katowice wrote on 28 listopada 2016 at 14:40:
Bardzo dziękuję za profesjonalne przygotowanie uroczystości pogrzebowych. Kryspin z rodziną
MagdalenaMagdalena wrote on 28 kwietnia 2016 at 12:11:
Serdeczne podziękowania za pomoc w organizacji uroczystości. Magdalena z rodziną.
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image